Βασιλειάδης: Διακόπτεται μέχρι νεοτέρας το πρωτάθλημα

Την επ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, δήλωσε πως είναι σοκαρισμένος με τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας. Παράλληλα, υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπάρξει ένα νέο αυστηρό πλαίσιο, με τους κανονισμούς να ισχύουν για όλους.

Χαρακτηριστικά, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου: «Η Κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες, για να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιτρέψουμε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος. Αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος. Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες που ισχύουν έναντι όλων. Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Θα έχουμε συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου. Επίσης, είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA και δε θα εκκινήσει αν δεν υπάρχει ένα νέο σαφές πλαίσιο με όρους και κανόνες».

Και συμπλήρωσε: «Τα πάντα είναι στο τραπέζι. Θα κάνουμε συζητήσεις. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι. Περιμένουμε τις προτάσεις από τη λίγκα και την ομοσπονδία. Επ’ αόριστον διακοπή. Οι κανόνες είναι αυστηροί. Οι ποινές είναι ίδιοι για όλους. Θέλουμε να μην επηρεαστεί η εθνική. Είμαστε σε επικοινωνία με την UEFA και αυτοί είναι σοκαρισμένοι όλοι».