Σύσκεψη Τσίπρα-Βασιλειάδη στο Μαξίμου

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έχει μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τα όσα συνέβησαν την Κυριακή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα καθώς κι άλλων κυβερνητικών στελεχών.

Σκοπός αυτής της σύσκεψης είναι για να αποφασιστεί το τι πρόκειται να συμβεί στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, που για ακόμη μία φορά δυσφημίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βασιλειάδης, λίγες ώρες μετά τη διακοπή στην Τούμπα εξέδωσε γραπτή δήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Οι σημερινές (σ.σ.: χθεσινές) εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».