Pages

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Η δημοτική παράταξη ‘’ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ’- Βαγγέλης Λαμπάκης

Η δημοτική παράταξη ‘’ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ’’ δημιουργήθηκε από τον υπογράφοντα και μια ομάδα δημοτών που αληθινά εξέφρασαν την αγωνία τους και έδειξαν στην πορεία του χρόνου ότι έχουν την θέληση και την δυνατότητα να αναλάβουν την δημοτική Αρχή ώστε να σχεδιάσουν το παρόν και το μέλλον του διευρυμένου πλέον μεγάλου Δήμου της Αλεξ/πολης με την είσοδο σ’ αυτόν και των πρώην Δήμων Φερών και Τραιανούπολης.

Η Ν. Δ και ο Αντώνης Σαμαράς τίμησε χθες με την επίσημη στήριξη στο πρόσωπο μου την προσπάθεια εμού και των συνεργατών μου, αποδεικνύοντας ότι στηρίζει προτάσεις για τις τοπικές κοινωνίες που προσβλέπουν στην πρόοδο τους και το κοινό καλό, ιδιαίτερα στην κρίσιμη αυτή περίοδο όπου όλοι δοκιμάζονται από την οικονομική δυστοκία μέσα σ’ ένα πλαίσιο συνάμα φθαρμένων αξιών.
Θέληση, δυνατότητα, ήθος και δυναμική απαιτούν να συμπορευθούν με την συναίνεση και την συνεργασία για το συμφέρον των πολλών και την δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης του νέου Δήμου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβούν αυτά είναι η συστράτευση όλων των δυνάμεων πολιτικών και κοινωνικών, ομάδων ή ατόμων προκειμένου να βρούμε απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις του διευρυμένου Δήμου μας, ώστε να υπάρξουν προοπτικές ανάπτυξης στο μέλλον..

Ο Επικεφαλής   της Παράταξης ΠΟΛΗ &ΠΟΛΙΤΕΣ
Λαμπάκης Ευάγγελος

30 σχόλια :

 1. Συγχαρητήρια κ. Λαμπάκη.
  Ελπίζω, να εκμεταλευτείτε την στήριξη ενός μεγάλου κόμματος, για να επιτύχετε μέσω του θόκου που διεκδικείτε, την πολυπόθητη και πολυαναμενώμενη ανάπτυξη αυτού του τόπου. Μακάρι εσείς να αποδειχθείτε διαφορετικός από όλους τους μέχρι σήμερα, τοπικούς "ηγέτες"... Ελπίζω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. απαιτουμε θέσεις για:
  ΔΝΤ
  Καλλικράτη
  Αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης
  Χρυσορωρυχεία
  Ποδηλατόδρομους
  Εξωτερικό έλεγχο των οικονομικών του δήμου
  Αντιδημάρχους σε Φέρες και Τραϊανούπολη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η δημοτική παράταξη ‘’ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ’’ δημιουργήθηκε από τον υπογράφοντα και μια ομάδα δημοτών

  ΠΑΛΙ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ... ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ένας αλλαζωνας δικηγόρος που ποτέ δεν πρόσφερε στην παράταξη αυτή ,που σήμερα τον στηρίζει ,θέλει να τον στηρίξουμε και τον ψηφίσουμε ,εμείς άραγε που στηρίξαμε από πολλά χρόνια τον σημερινό πρόεδρο λέτε να πιστεύαμε ότι θα επαναλάμβανε τα λάθει του παρελθόντος .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αντίσταση φίλοι Νεοδημοκράτες ψήφο όπου αλλού εκτός από τον συγκεκριμένο υποψήφιο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ο ηγέτης που στης προηγούμενες εκλογές στην δεύτερη κυριακη δεν βοήθησε να εκλεγεί ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ ,Δεν του πρέπει το ανάλογο φέτος .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το αλλό με τον τοτό το ξέρεις ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Βολεμένα γκατζόλια της σημερινής Δημοτικής Αρχής σταματίστε να ρίχνετε λάσπη στο πρόσωπο καθε υποψηφίου που δεν είναικομματικός σας επιβήτορας.Ο Λαμπάκης εχει τα προσόντα και τη θέληση για προσφορά και οχι την ανάγκη μιας καρέκλας για βιοποριστικούς λόγους , αυτο ειναι μονο δικό σας.. προτέρημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. το 2006 δεν θα το ξεχασει κανεις.....
  και την δευτρη Κυριακη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "Η Ν. Δ και ο Αντώνης Σαμαράς τίμησε χθες με την επίσημη στήριξη στο πρόσωπο μου", καλά ρε βαγγέλη, εσυ δεν είσουν που τάχωνες δημόσια στο Σαμαρά το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου στο Δέλτα; Τώρα καλός ο Σαμαράς. Ας μας πει το ίδιο και η Κασιμάτη... Μας δουλεύετε ρε!!!!!!!!!!!!!!!! Υποκριτές..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Λόγια πολλά, λόγια παχιά, ωραίες διακηρύξεις όπως όλοι άλλωστε, όταν όμως καθήσουν στην πανάκριβη καρέκλα του Δημάρχου τότε...αρχίζουν τα όργανα. Μια επιλογή που ενδιαφέρει μόνο τον ίδιο και τους παρατρεχάμενους. Ο κοσμάκης έχει να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα που έρχεται μέρος της οποίας θα είναι και η Δημοτική Αρχή. Επί τη ευκαιρεία ας μας πει αν θα βάλει αυξήσεις ή όχι στα Δημοτικά τέλη και στο ήδη πανάκριβο νερό αν θα διώξει τους 100αδες που μάζεψε ο Αλεξανδρής, αν θα αποποιηθεί αυτός και οι συνεργάτες του των αμοιβών που υπάρχουν, ΑΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ και ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ τα ΠΕΡΕΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αν θα εξουσιοδοτήσει το Δικηγορικό Σύλλογο να δημοσιοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεί μετά το τέλος της θητείας του σε περίπτωση που εκλεγεί, αν θα ζητήσει έλεγχο από το ΣΔΟΕ σε όλους τους αιρετούς των τριών τουλάχιστον προηγούμενων δημοτικών αρχών και στους τεχνικούς του Δήμου και των Δημοτικών επιχειρήσεων. Υπάρχουν πολλά αν Βαγγέλη. ΔΕΣΜΕΥΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ και τα ΞΑΝΑΛΕΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τώρα να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος!Ποιά η θέση της παράταξης για τα χρυσωρυχεία,ο αγώνας ενάντια στα οποία έκανε γνωστούς στην Θράκη Λαμπάκη και Πεταλωτή? Ποιά η θέση της παράταξης για τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη όταν ο Β.Λαμπάκης δήλωνε στις 16/6/2009 στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δ.Κολιού ότι"Δέχεται πιέσεις από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει στάση στο θέμα του αγωγού πετρελαίου (στον οποίο δήλωνε αντίθετος) προκειμένου να πάρει το επίσημο χρίσμα από το κόμμα της Ν.Δ.". Καθαρές απαντήσεις για να γνωρίζουν και να αποφασίσουν οι πολίτες τι ψηφίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Οι Αλεξ/πολίτες δεν ξεχνούν τη δεύτερη Κυριακή των τελευταίων δημοτικών εκλογών !!!!!!
  Μη νομίζουν κάποιοι ότι το παρελθόν διαγράφεται....αν ακι στη ΝΔ έχουν δείξει ότι εύκολα ξεχνάνε......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Εμείς δεν είμαστε πρόβατα...επειδή στηρίζει η ΝΔ; έ, και; ψηφίζουμε Πέτροβιτς !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. με την ελπίδα να μην είναι ο Κύριος Λαμπάκης χειρότερος από τον δήμαρχο που έχουμε τώρα...!!!
  έλεος ρε παιδιά...

  αλήθεια έχει πρόγραμμα με ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη της πόλης και του δήμου;
  γιατί δεν ασχολούμαστε με αυτό το περιεχόμενο; ...γιατί άλλο περιεχόμενο δεν υπαρχει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. δε μας νοιαζει ρε κανενας λαμπακης μ'ακουτεεεε...
  μια φορα ρε εσεις στο δημο ας χαρουμε λιγο....
  θελουμε να κερδισουμε μια φορα ρεεεεε.....
  γαμοτοκολοκομμα μας....
  ας παει οποιος θελει....θα τον ψηφισουμε αν εχει νεα και καλα παιδια για συμβουλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. KΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΟΥΡΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΡΗΞΗΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.
  ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ.
  ΕΞΩ Ο Δ.Δ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Μόλις άκουσα το όνομα, μου άναψαν τα... Λαμπάκια!!! Στείλτε τον.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. o Πέτρ@βιτς τι ψήφισε την προηγούμενη φορά ,θα μας πει ή να το πούμε εμείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ο Σταυράκογλου γιατί δεν ήταν στην ΔΕΛΤΑ μαζί με τον Λαμπάκη.
  Δεν οφείλει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ να στηρίζει την επιλογή του κώματος ;;;;
  Δική του δεν ήταν πρόταση για Λαμπάκη γιατί δεν την στηρίζει;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. φίλοι ΝΔ μαυρίστε τον ,Σταύρος Μποκαλιδης . Επώνυμα .οι άνθρωποι πούλησαν την παρατάξει την τετραετία που μας πέρασε , τώρα πρέπει να πάθουν τα ίδια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ο Λαμπράκης ακόμα δεν έχει καταλάβει τη του ετοιμάζουμε !!
  Γεια σου φίλε Σταύρο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ετσι την αλήθεια κι ας πονάει!Μπράβο Σταυρο Μποκαλίδη, πέστα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. φίλοι μου σας ευχαριστώ και είμαι παρών σε όποια βοήθεια θέλετε ,αρκεί να μην εκλεγεί ο συγκεριμενος προδότης τις παρατάξεις .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. πέρα από τα κόμματα και τις ταμπέλες (όλα είναι κουκλοθέατρο με κούκλες φορεμένες στα χέρια του ίδιου ανθροποφάγου τέρατος!)...ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

  ψηφίζουμε κόμματα ή ποιό πρόσωπο είναι άξιο για δήμαρχος;;;

  ο Λαμπάκης μόνο τον εαυτούλη του μπορεί να σκεφτει! Έχει άποψη και για όλα, τρομάρα του!
  Όλοι ωραίοι και σωτήρες είναι προεκλογικά!
  Θα αλλάξει ποτέ τίποτα στην κομματική σαπίλα αυτού του τόπου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Νομίζω ότι η ιστοσελίδα έχει οπαδούς φανατισμένους και καθόλου ισορροπημένους. Κάποιοι από εσάς συγχαρήκατε τον Λαμπάκη και του δείξατε ότι τον εμπιστεύεστε για να διεκδικήσει τον Δήμο μας, για να αλλάξει επιτέλους κάτι προς το καλύτερο σε αυτόν εδώ τον τόπο. Δυστυχώς όμως, υπήρχαν και κάποιοι(ανορθόγραφοι, αυτό ευτυχώς δείχνει την ποιότητα και το πνευματικό τους υπόβαθρο) που κατηγορούσαν με μένος τον Λάμπάκη, σαν να είχαν κάτι προσωπικό μαζί του... Τον κατηγόρησαν ως "αλαζόνα δικηγόρο", τον προειδοποίησαν να δημοσιοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία, τον απείλησαν ότι του την έχουν στημμένη κλπ. Προς γνώση τους, και επειδή έχω πολιτική κουλτούρα και σεβασμό στους συνομιλητές μου, αναφέρω ότι ο Λαμπάκης έχει περιουσιακά στοιχεία επειδή δούλεψε στη ζωή του και μάλιστα μπορεί να παινεύεται σήμερα επειδή είναι αυτοδημιούργητος. Το σπίτι και το εξοχικό του τα έφτιαξε στην δεκαετία '80 -90 και είναι από τα πιο όμορφα σπίτια της πόλης. Εκείνο το διάστημα βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει ότι ασχολούνταν με τα δημοτικά και έτσι να υπονοήσει κάτι. Σχετικά με το επάγγελμα του, είναι άξιος και ικανός και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να βρει το δίκιο του. Στα πολιτικά, έχει δείξει ότι έχει επιχειρήματα και ισχυρές θέσεις και ότι διεκδικεί με πείσμα αυτό που πιστεύει έστω και αν πολλές φορές αυτό του κοστίζει (το κόστος είναι να εμφανίζονται κάποιοι σαν εσάς και να διαλαλούν λόγια του αέρα,όχι για να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, αλλά για να πλήξουν αυτό που δεν μπορούν να φτάσουν.Κοινώς, όσα δεν τα φτάνετε, τα κάνετε κρεμαστάρια). Και τέλος, κρίμα είναι να κατηγορείτε τον Λαμπάκη για προδότη λόγω των εκλογών του 2006. Ολοι το ξέρουμε ότι ο Κουρτης ήταν υπερβολικά λίγος για αυτό που ζητούσε. Θα κατέληγε να άγεται και να φέρεται από κάποια κεφάλια της ΝΔ, που θα τον έκαναν ότι ήθελαν και θα έπαιρναν αποφάσεις για την πόλη μας, αντί για αυτόν. Προδοσία είναι λοιπόν, να αντισταθείς στο να δώσεις την δημαρχεία σε έναν άνθρωπο σαν τον Κούρτη, που θα καταστρέψει τον Δήμο, χωρίς να το καταλάβει; ΕΛΕΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Δεν νομίζω να εκπροσωπεί την εκλογική σαπίλα ο Λαμπάκης! Φρέσκος είναι. Εξάλλου πριν τις εκλογές του 2006(που πήρε 17%), δεν είχε θέσει υποψηφιότητα ούτε ως δημοτικό σύμβουλος. Το 17% μόνο ο Λαμπάκης θα μπορούσε να το πάρει. Και του άξιζε πολύ παραπάνω ποσοστό, αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο αυτός συμμετείχε ενεργά στα δημοτικά συμβούλια και στο πολιτικό προσκλήνιο του Δήμου. Έκανε παρεμβάσεις και ασχολούνταν και απέδειξε ότι όλα αυτά που έλεγε, δεν τα έλεγε μόνο προεκλογικά. Για αυτό αξίζει να γίνει δήμαρχος. Το απέδειξε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Λαμπάκη τα στελέχη που είχες όταν είσουν αντάρτης
  τα ξέχασες ή μου φαίνετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή