«Τρελή» καταδίωξη, κλεμμένου και με πλαστές πινακίδες, αυτοκινήτου

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 44χρονος Έλληνας μετά από καταδίωξη από περιπολικά. Η καταδίωξη τελείωσε με το όχημα του 44χρονου να φεύγει από το δρόμο και να αναποδογυρίζει.

Το περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό Κομοτηνής Ξάνθης. Ο οδηγός του οχήματος παραβίασε ένα κόκκινο φανάρι. Όταν οι αστυνομικοί του έκαναν νόημα να σταματήσει εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν με τα περιπολικά, ξεκινώντας μία καταδίωξη αρκετών χιλιομέτρων. Κάποια στιγμή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χωράφια, όπου και το αμάξι αναποδογύρισε.

Ο 44χρονος όμως, αντί να παραδοθεί, βγήκε από το αναποδογυρισμένο όχημα και προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πιάσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Κατόπιν ελέγχου, αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν κλεμμένο, ενώ οι πινακίδες του ήταν πλαστές. Επίσης δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλαστογραφία, απείθεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Leave a Reply