Προκλητική NAVTEX μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης τα Θεοφάνεια!

Σε μία προκλητική δήλωση προχώρησε ο Τσαβούσογλου την ώρα που οι εντάσεις σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο δεν λένε να σταματήσουν και η Άγκυρα με μία προκλητική ΝΑVTEX, δεσμεύει περιοχή μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης στις 6 Ιανουαρίου!

Ανήμερα των Θεοφανείων, και με τον πρωθυπουργό της χώρας να βρίσκεται στην Σαμοθράκη για τους εορτασμούς, οι Τούρκοι ετοιμάζουν άσκηση με πραγματικά πυρά.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στην ομιλία του στην Ακαδημία της Ακτοφυλακής και της Στρατοχωροφυλακής ο Τσαβούσογλου έριξε τις βολές τους προς τον Πάνο Καμμένο και την ελληνική κυβέρνηση, λέγοντας ότι: «Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Έχετε ένα «κακομαθημένο παιδί». Έτσι λένε τον Υπουργό Άμυνας τους. Τον αποκαλούν και λένε «έχουμε ένα κακομαθημένο παιδί».

Προσέξτε όμως το κακομαθημένο σας παιδί για να να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα από τις δυνάμεις ασφαλείας μας. Αυτό το υπενθυμίζουμε. Αυτή στην πραγματικότητα είναι μια πολύ φιλική προειδοποίηση» δήλωσε ο Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε επίσης πως «δεν υπάρχει κανένα όφελος και δεν θα σας φέρει κανένα κέρδος η αύξηση της έντασης με δηλώσεις ή να ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα».