Παππάς για Μητσοτάκη: «Tσακώνεται με την πραγματικότητα»

Τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

«Ο κ. Μητσοτάκης τσακώνεται με την πραγματικότητα. Τσακώνεται με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, με τους οίκους αξιολόγησης, με τη συμφωνία για το χρέος την οποία πετύχαμε. Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, το πολιτικό του πρόγραμμα είναι ασύμβατο με μία χώρα, η οποία βαδίζει προς την ομαλότητα και αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα, αυτό είναι που τον αποσταθεροποιεί», τόνισε από την Πάτρα.

«Η χώρα στέκεται ξανά στα πόδια της»

«Εγώ θα απευθυνόμουν προς τους ανθρώπους που παρακολουθούν την ΝΔ, την ακούν, και την πιστεύουν λέγοντάς τους ότι τους έχει υποσχεθεί μία καταστροφή η οποία δεν ήρθε, αφού η χώρα στέκεται ξανά στα πόδια της, κάνει σταθερά βήματα και καλό είναι να μπορέσει και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αυτό να το παρακολουθήσει», ανέφερε.

«Προσδοκούμε, πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει ένας πλούσιος διάλογος, ο οποίος θα συμβάλει ακριβώς για να μπουν τα θεμέλια του νέου ρόλου που μπορεί να παίξει η Πάτρα, μέσα στον νέο ρόλο που μπορεί να παίξει η πατρίδα μας μέσα στις δυνατότητες ανάπτυξης που απλώνονται μπροστά μας», συμπλήρωσε όσο αφορά στο 6ο αναπτυξιακό συνέδριο και σε εκδήλωση της εφημερίδας «Πελοπόννησος».