Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου στηρίζει έμπρακτα το Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη (ΦΩΤΟ)

Μαζί με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη θα ταξιδέψει τελικά ο ο νεαρός Εβρίτης αθλητής ο δικός μας χρυσός Δημοσθένης ,που  αναδείχθηκε χρυσός Παραολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ενώ πρόσφατα κατά τη διάρκεια του μίτινγκ IDMSWIMMING BERLIN 2017 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. πεταλούδα κατηγορίας S9 κατακτώντας φυσικά και το χρυσό μετάλλιο.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου προέβη σε μια αξιέπαινη κίνηση έπειτα από απόφαση του Δοικητικού της Συμβουλίου και θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων ώστε να μπορέσει και ο προπονητής του να βρεθεί στο Μεξικό ενώ με αυτό τον τρόπο  στηρίζει στην πράξη τον νεαρό αθλητή.

Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου αναφέρει τα εξής:

«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου ως ένας οργανισμός που αφουγκράζεται τις εξελίξεις στο κοινωνικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται, με απόφαση του  Διοικητικού της Συμβουλίου, θα παράσχει οικονομική στήριξη προς τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη κολύμβησης κ. Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, για τα έξοδα μετακίνησης στο Μεξικό, όπου θα εκπροσωπήσει τη Χώρα μας και το Νομό μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η διαχρονική πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου είναι συνυφασμένη με την συνέπεια σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Δημοσθένη καλή επιτυχία!»