Δημοσίευμα στην εφημερίδα Δευτεριάτικη Πρωινή σχολιάζει τη συνέλευση του ΕΟΑΕΝ.

Στο Facebook της κα Μαρίας Καραμπουρνιώτη εντόπισαν την κατάλληλη φωτογραφία η οποία δίνει άριστη αφορμή για σχόλια σχετικά με τη συνέλευση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, προς το τέλος της διαδικασίας στο κτίριο του Επιμελητηρίου, εμφανίστηκε ο Ευρωβουλευτής Θόδωρος Ζαγοράκης ο οποίος τίμησε με τη σύντομη παρουσία του τη διαδικασία και όπως συμβαίνει συχνά, βγήκε τις σχετικές, αναμνηστικές φωτογραφίες.

Μαζί με τους εκπροσώπους της Καβάλας (και τον Θ. Ζαγοράκη) ο Χ. Τοψίδης ο οποίος ήταν στην Καβάλα από την Παρασκευή. Επωφελήθηκε της συνέλευσης των νησιωτικών Επιμελητηρίων προκειμένου να κάνει τις προεκλογικές του επαφές (ως υποψήφιος Περιφερειάρχης).

Παρέστη μάλιστα και στην εκδήλωση των Γυναικών Επιστημόνων στην οποία πήγε… τρέχοντας! Έπρεπε να προλάβει αφού λίγο νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Στέφανο.

Στενός συνεργάτης του στο πρόγραμμα της Καβάλας ο επίσης εικονιζόμενος στη φωτογραφία, κ Γιάννης Παναγιωτίδης. Ο κ. Τοψίδης ήταν στην Καβάλα και χτες. Όσο για τη συνέλευση του ΕΟΑΕΝ, αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία της Θάσου, αν και ήταν αναμενόμενο.

Ο κ. Δέμπας δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Δήμαρχο του νησιού. Αυτό οφείλεται στις εκλογές του Επιμελητηρίου που πέρασαν, στις εκλογές του Δήμου Θάσου που έρχονται. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεν χειρίζεται σωστά το συγκεκριμένο θέμα και να οι συνέπειες. Από τη συνέλευση, απουσίαζε και ο Χρήστος Μέτιος, σε μια παράλληλη και παρόμοια ιστορία…

Τον εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης. Ορθά έπραξε ο κ. Αντωνιάδης και πάλι μνημόνευσε το πρόβλημα της καθυστέρησης στην έκδοση αδειών στην Πολεοδομία Καβάλας. Απάντηση στην παρατήρησή του δεν πήρε. Από κανέναν, όπως αναφέρει η Δευτεριάτικη Πρωινή.

Σημειώνεται πως σε ένα μήνα τελειώνει το 2018 και το Επιμελητήριο ακόμα να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Λέτε να το αφήνει για το τέλος της χρονιάς; Εκτός αν επέλεξε να γίνοι οι εκδηλώσεις το 2019. Στα 101 χρόνια από την ίδρυσή του… Τι 100, τι 101…