Βουλγάρα διακινούσε παράνομα προϊόντα στην Αλεξανδρούπολη

τσιγάρα

Μία 29χρονη βουλγάρα διακινούσε στο μίνι μάρκετ που έχει διάφορα λαθραία προϊόντα που έφερνε παράνομα από την πατρίδα της.

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο κατάστημα, και συνέλαβαν δύο υπαλλήλους βουλγαρικής καταγωγής, όχι όμως και την ιδιοκτήτρια, η οποία έλειπε.

Ο 35χρονος προσωρινά υπεύθυνος και η 43χρονη υπάλληλος από τη Βουλγαρία διέθεταν προς πώληση 50 πακέτα τσιγάρων, 12 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 600 γραμμαρίων και εννέα φιάλες αλκοολούχου ποτού, όλα χωρίς ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Αλλά αυτά ήταν μόνο ένα μέρος από το λαθραίο εμπόρευμα.
Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της 29χρονης, βρέθηκαν άλλα 530 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 126 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους έξι κιλών και 300 γραμμαρίων και όλα μαζί εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου. Ακόμη, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο της αναζητούμενης ιδιοκτήτριας του μίνι μάρκετ και 1.900 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις και οι δυο αλλοδαποί εργαζόμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.