Στοιχεία που προκαλούν αποτροπιασμό έρχονται στο φως για τις συνθήκες θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας μέσω ανακοίνωσης, βρέθηκε με δεμένα τα πόδια, καθώς οι δράστες φοβήθηκαν μην ξυπνήσει.

Αυτό, κατά την οικογένεια, καταδεικνύει και την αποφασιστικότητα των δραστών να σκοτώσουν τη νεαρή και να εξαφανίσουν το πτώμα της.

Οι φρικτές συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι δολοφονήθηκε αποτυπώνονται και στα λόγια του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της Ελένης, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η κοπέλα μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας-στις τελευταίες του δηλώσεις- ανέφερε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι η 21χρονη βιάστηκε και χτυπήθηκε με σίδερο.

«Το κορίτσι είχε τις αισθήσεις του όταν έγινε το περιστατικό. Όμως, όπως και να έχει, δεν θα ζούσε. Ακόμη κι αν την πηγαίναν στο νοσοκομείο. Ας μην πούμε τίποτε άλλο».

Την ίδια ώρα ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που την κρατούσε, ενώ ο φίλος του τη χτύπησε με το σίδερο.

Φαίνεται πως η Ελένη τους απείλησε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου, ότι θα το αποκαλύψει στην αστυνομία.

Αυτό ήταν που εξαγρίωσε τους δύο δράστες. «Το DNA μπορεί να δείξει τα πάντα. Η φοιτήτρια δεν θα ζούσε, είχε κατάγματα στο κεφάλι. Η όλη διαδικασία διήρκεσε τουλάχιστον οκτώ ώρες».